Τρόποι αποστολής

 Τρόποι αποστολής

 

Για την αποστολή των προϊόντων στο χώρο που επιθυμείτε χρησιμοποιούμε  Courier ή πρακτορεία ώστε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ασφαλή και γρήγορη αποστολή αφού η ολοκλήρωσή της πραγματοποιείτε κατά μέσο όρο σε 3 -20 εργάσιμες ημέρες ανάλογα πάντα με την διαθεσιμότητα του προιόντος. Το littlestar είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να υπολογίζει αυτόματα (μόνο για την Ελλάδα) τον όγκο και το βάρος των αγαθών και σε συνεργασία με την βάση δεδομένων του, να δίνει άμεσα σε εσάς το κόστος των μεταφορικών. Σε περίπτωση που η αποστολή πρέπει να γίνει στο εξωτερικό θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επαφή με εμάς.

Σε κάθε περίπτωση ο υπεύθυνος του littlestar θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς για επαλήθευση των στοιχείων σας και για τυχών λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζουμε για την αποστολή.
Το littlestar θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.

Παρακάτω είναι ο πίνακας με τις χρεώσεις και τον χρόνο παράδοσης:

 

 

Οι χρεώσεις για την Αθήνα-Αττική διαμορφώνονται ως εξής:
5.00€ εως 5Kg  κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1.00€ .

Για την υπόλοιπη Ελλάδα οι χρεώσεις εχουν ως εξής:

5.00-15.00€ ανάλογα με τον όγκο αποστολής και το βάρος

Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές,οι οποίες έχουν επιπλέον επιβάρυνση η οποία προσδιορίζεται έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία.

Για αποστολές μεγάλου όγκου και βάρους το κόστος αποστολής εξαρτάται από το κατά περίπτωση συνεργαζόμενο πρακτορείο.

Το κόστος αντικαταβολής για αποστολές  είναι επιπλέον στα 2,00€.

Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 3 εως 20  εργάσιμες ημέρες  εφοσον ειναι αμεσα διαθεσιμο το προιον που εχετε παραγγειλει. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε αμέσως για την πορεία της παραγγελίας σας. Εάν πρέπει να μας δώσετε κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο παράδοσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εγγυήσεις

Απόλυτη προτεραιότητα του littlestar είναι να μείνετε ικανοποιημένοι από τις αγορές σας. Για να το πετύχουμε αυτό συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πλέον καταξιωμένες εταιρείες.

Επιστροφές

Στη περίπτωση που δε μείνετε ευχαριστημένοι από κάποιο προϊόν τουLittlesatr  έχετε δικαίωμα επιστροφής εντός 5 ήμερων από την ημερομηνία παραλαβής του. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε.

Εφόσον τα επιστρέψετε με δικό σας μέσο στο φυσικό κατάστημα δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος, σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεστε με το κόστος μεταφοράς του προϊόντος από την υπηρεσία μεταφορών που θα επιλέξετε.

 

Ακύρωση παραγγελίας
Για την ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα προτού αυτή αποσταλεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει χρέωση των εξόδων μεταφοράς.